FILM TEAMBUILDING IS DE UNIEKE TEAMBUILDING BELEVING DAT PLEZIER, ENTERTAINMENT EN HET BOUWEN AAN EEN PERFECT OP ELKAAR INSPELEND TEAM COMBINEERT!

Samen met uw collega’s maakt u onder begeleiding van televisie- en filmprofessionals een spetterende film, commercial, lipdub, tv-programma, of u produceert samen een heuse mediatraining.

Om uw dag nog completer te maken kunnen wij live-entertainment op hoog niveau organiseren . Zo kunt u denken aan een bekende RTL of SBS presentator die uw speciale dag aan elkaar praat, een bekende choreograaf die met showballet een sublieme show neerzet tijdens het diner en bijvoorbeeld hilarische/spectaculaire acts tussen de bedrijven door. Desgewenst kunnen u en/of uw collega’s deelgenoot zijn van deze voorstellingen.

Film teambuilding kunnen wij organiseren op het welbekende Media Park, Studio’s Aalsmeer of op een locatie die uitermate past bij uw evenement. Entertainment, plezier en teambuilding staan centraal deze dag. Ons doel is om uw wensen op een creatieve wijze te vertalen naar een functionele dag vol amusement.

Ieder evenement dat wij organiseren is uniek en custommade. Vandaar dat wij samen met u brainstormsessies aangaan om uw wensen op een doeltreffende en vindingrijke wijze te vertalen en deze te integreren in het totale concept. Wij werken uitsluitend met echte professionals op het gebied van Tv, Film, Entertainment en Evenementen. Dit om de kwaliteit te leveren die wij beloven zodat u en al uw collega’s een optimale manifestatie ervaren.

Nieuw!  Filmteambuilding Netflix Filmfeest vanaf 100 personen. meer info

Ook kunnen wij onderscheidende personeelsfeesten/bedrijfsfeesten met een hoog show gehalte voor u verzorgen. Dit doen wij in samenwerking met de Show & Event professional Frank Wentink.

Frank Wentink

In 1982 besloten Frank Wentink en John de Mol tot de oprichting van een evenementenbureau: John de Mol/Wentink Evenementen. Vijftien jaar later, in 1997, fuseerde John de Mol/Wentink Evenementen met haar evenknie binnen het inmiddels gevormde Endemol, nl. Joop van den Ende Evenementen producties tot Endemol Events. Nadat op 1 januari 1999 de live entertainmentdivisie van Endemol Entertainment werd losgekoppeld van Endemol en werd omgevormd tot het zelfstandige live entertainment concern Stage Holding, was Endemol Events genoodzaakt haar naam te veranderen. Dit werd WENTINK EVENTS. Wentink Events werd een autonome dochter van Stage-Entertainment, waar ondermeer ook Joop van den Ende Theaterprodukties, TopTicketLine, Holiday on Ice en het Fortis Circustheater deel van uitmaakten.

.

Brainstormsessie Film teambuilding met zakelijk adviseur Frank Wentink en producent Jacco Busser

ENKELE REDENEN WAAROM FILM TEAMBUILDING IN TE ZETTEN:

PLEZIER

Met uw team of gehele bedrijf ervaart u op een unieke wijze samen veel plezier.

SAAMHORIGHEID

Het concept Film teambuilding is zo ontwikkeld dat het alleen tot stand kan komen omdat iedereen een taak heeft binnen het concept. Het eindproduct heeft u dan ook echt samen met al uw collega’s gemaakt.

WORKSHOP

Voor uw organisatie is Film teambuilding weg te schrijven als workshop. Dit is belastingtechnisch voordelig. Ook kunnen er belangrijke punten verweven worden binnen het concept zoals presentatie van een nieuw product, werkwijze of andere zaken die spelen binnen de organisatie die de directie wil communiceren.

CREATIEF

Samen met uw collega’s maakt u een eigen creatief filmisch kunstwerk.

WIJ-GEVOEL

Tijdens de uitvoering van Film teambuilding en bij de presentatie zal er een echt Wij-gevoel ontstaan . Want u heeft dit gezamenlijk gemaakt!

TEAMBUILDING

Film en televisie kan alleen tot stand komen als een team volledig op elkaar is afgestemd.Onder begeleiding van vakmensen uit de film en evenementen industrie zorgt Film teambuilding ervoor dat u als een hecht team een prachtig eindproduct produceert.

TOTAALCONCEPTEN

Film teambuilding biedt meerdere mogelijkheden op het gebied van evenementen en teambuilding. Hierbij spelen wij in op de behoeftes van onze opdrachtgevers. De kennis en vakmanschap is in huis om u hierin te bedienen.

PROFESSIONALITEIT

Film teambuilding werkt uitsluitend met echte professionals op het gebied van Tv, Film, Entertainment en Evenementen.

PRIJZEN

DE CONCEPTEN DIE FILM TEAMBUILDING BIEDT ZIJN ALTIJD OP MAAT GEMAAKT.
DE PRIJZEN KUNNEN PER AANVRAAG VERSCHILLEN OMDAT IEDERE AFNEMER VERSCHILLENDE WENSEN EN BEHOEFTES HEEFT. OOK HET DOEL DAT MEN WILT BEREIKEN MET FILM TEAMBUILDING IS DIVERS.

Bekijk hier een impressie van FILM TEAMBUILDING. Tijdens onze bespreking kunnen wij meerdere producties laten zien.
Wil je een pakkende commercial maken? een hilarische film vol actie & avontuur, of een combinatie hiervan?
Jullie hebben de regie en bepalen als groep de inhoud, het genre en de uitstraling.  Alles is mogelijk en jouw film Event wordt altijd op maat gemaakt.

MOGELIJKHEDEN

OMDAT DE CONCEPTEN VAN FILM TEAMBUILDING ALTIJD OP MAAT WORDEN GEMAAKT STEMMEN WIJ DE CONCEPTEN SAMEN U EXACT OP UW WENSEN EN BEHOEFTEN AF. ZO ZAL HET DOEL DAT UW ORGANISATIE VOOR OGEN HEEFT OP HET GEBIED VAN TEAMBUILDING BEREIKT WORDEN.

WIJ KUNNEN BIJVOORBEELD DE ONDERSTAANDE OP FILM GERICHTE TEAMBUILDING VOOR U VERZORGEN.
UITERAARD IS HET MOGELIJK OM SAMEN MET U EEN UNIEK FILMISCH CONCEPT TE ONTWIKKELEN.

OVER ONS

Van origine komen wij vanuit de televisie, film en evenementen industrie. Vanuit deze expertise is het concept Film teambuilding geboren. Wij werken uitsluitend met echte professionals op het gebied van Tv, Film, Entertainment en Evenementen.
Film teambuilding heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van (exclusieve) op maat gemaakte en op film gerichte teambuild evenementen . De belangrijkste eerste stap vinden wij een goede basis te vormen: een basis met uw doelstellingen voorop. Door deze aanpak krijgen wij een goed beeld van wat u als klant wilt bereiken met teambuilding. Het maximale uit uw teambuild evenement halen , betekent ook het maximale uit ons zelf halen. Dit doen wij met veel plezier, creativiteit en enthousiasme. Dit maakt wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

CONTACT

  CONTACT INFO
  • JACCO BUSSER
  • 020-2442816
  • +31 621132505
  • Johan Huizingalaan 763 a
   1066VH  Amsterdam

  EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN

  Filmteambuilding | All Rights Reserved | Filmteambuilding is onderdeel van Busser Producties

  Call Now Button