Archives

Erasmus MC

22 maart 2017 by

Met collega‚Äôs een hele leuke dag waar we een andere kant van elkaar hebben ontdekt. Acteertalent all-over the place. Verkleden en gekdoen en aan het einde van de dag zie je de eerste versie van de film. Erg leuk om te doen, professionele begeleiding met cameramensen van rtl en sbs. Er wordt veel energie gestoken […]

0 0 Read more

Beround

22 maart 2017 by

Een geslaagde bedrijfsuitje waarbij iedere deelnemer heeft genoten en actief bezig is geweest. Dit uitje is een topper en aanrader voor iedere doelgroep en bedrijf. De organisatie denkt mee met het organiseren van het event en zorgt ervoor dat iedere deelnemer op zijn/haar manier actief bezig kan zijn.

0 0 Read more

Kwalitaria Dronten

22 maart 2017 by

Wij hebben Film teambuilding in ons eigen restaurant/bedrijf georganiseerd en het was ronduit geweldig. Duidelijke voorbereiding, goede begeleiding, wat samen een leuke dag maakt voor het hele team! Het eindresultaat moet nog komen (de laatste bewerkingen aan het filmpje), maar de ruwe versie alleen was al geweldig!

0 0 Read more

MC Gelderlandplein

22 maart 2017 by

Wat aarzelend begin bij verschillende leden van de groep. Echter door de enthousiaste begeleiding en feit dat iedereen een rol moest vervullen (niet altijd voor de camera) en doordat iedereen op enigerlei wijze verkleed moest liep het al snel los en hebben we een hilarische avond gehad. Veel dank!

0 0 Read more

Viasana

22 maart 2017 by

Voor ons jubileum zochten we een teambuildings activiteit waar plezier/feest een belangrijke factor was. Met Filmteambuilding is dat meer dan gelukt! We werden in meerdere groepjes verdeelt en maakte ieder een gedeelte van onze (ja toch knotsgekke) fillm. Hierna mochten we een rol in de filmploeg kiezen. Ik ging voor de cameraman omdat ik techniek […]

0 0 Read more

Filmteambuilding | All Rights Reserved | Filmteambuilding is onderdeel van Busser Producties

Call Now Button