Archives

Erasmus MC

22 maart 2017 by

Met collega’s een hele leuke dag waar we een andere kant van elkaar hebben ontdekt. Acteertalent all-over the place. Verkleden en gekdoen en aan het einde van de dag zie je de eerste versie van de film. Erg leuk om te doen, professionele begeleiding met cameramensen van rtl en sbs. Er wordt veel energie gestoken […]

0 0 Read more

Beround

22 maart 2017 by

Een geslaagde bedrijfsuitje waarbij iedere deelnemer heeft genoten en actief bezig is geweest. Dit uitje is een topper en aanrader voor iedere doelgroep en bedrijf. De organisatie denkt mee met het organiseren van het event en zorgt ervoor dat iedere deelnemer op zijn/haar manier actief bezig kan zijn.

0 0 Read more

Kwalitaria Dronten

22 maart 2017 by

Wij hebben Film teambuilding in ons eigen restaurant/bedrijf georganiseerd en het was ronduit geweldig. Duidelijke voorbereiding, goede begeleiding, wat samen een leuke dag maakt voor het hele team! Het eindresultaat moet nog komen (de laatste bewerkingen aan het filmpje), maar de ruwe versie alleen was al geweldig!

0 0 Read more

MC Gelderlandplein

22 maart 2017 by

Wat aarzelend begin bij verschillende leden van de groep. Echter door de enthousiaste begeleiding en feit dat iedereen een rol moest vervullen (niet altijd voor de camera) en doordat iedereen op enigerlei wijze verkleed moest liep het al snel los en hebben we een hilarische avond gehad. Veel dank!

0 0 Read more

Viasana

22 maart 2017 by

Voor ons jubileum zochten we een teambuildings activiteit waar plezier/feest een belangrijke factor was. Met Filmteambuilding is dat meer dan gelukt! We werden in meerdere groepjes verdeelt en maakte ieder een gedeelte van onze (ja toch knotsgekke) fillm. Hierna mochten we een rol in de filmploeg kiezen. Ik ging voor de cameraman omdat ik techniek […]

0 0 Read more

Allevo

22 maart 2017 by

We hebben een super leuke dag gehad. Een echte teambuildingsactiviteit met heel veel lol. Wat komt er veel bij kijken om een reclamespotje te maken. Iedereen nam zijn/haar rol serieus.

0 0 Read more

KPN

22 maart 2017 by

Met Film teambuilding verschillende commercials gemaakt als teambuildingsuitje. Als reclameploegen gingen we aan de slag met ieder een rol. Erg leuk dat we humor mochten gebruiken in een toch serieuze stelling.

0 0 Read more

Bolsius

22 maart 2017 by

Echt lachen gieren brullen.. En we hebben samen een mooie commercial gemaakt!… Tot nu toe ons leukse uitje ooit!

0 0 Read more

ZonMW

22 maart 2017 by

Strand, Zon, Zee en een lipdub! Ja echt een super teambuildings uitje. De organisatie was top. Zo hadden we eerst een voorbespreking op locatie om onze lipdub naar wens te maken. Op de dag zelf was de begeleiding zeer enthousiast en lieten ons vrij in onze creativiteit.

0 0 Read more

Studio’s Aalsmeer

22 maart 2017 by

Met meer dan 200 personen is er een lipdub bij ons gemaakt door Lipdubteambuilding.nl . De klant was zeer tevreden, zowel over de voorproductie met een persoonlijke touch als het totale evenement!

0 0 Read more
12

Filmteambuilding | All Rights Reserved | Filmteambuilding is onderdeel van Busser Producties

Call Now Button